Preview Mode Links will not work in preview mode

I AM NO MAN podcast

Dec 16, 2019

Star Wars, Star Wars och mer Star Wars!

I detta avsnitt pratar vi om allt kring Star Wars filmerna. Vad var det som först fick oss intresserade av Star Wars? Varför är vi fortfarande fans?

Vi diskuterar vad det var som gjorde Star Wars till en så stor grej när den första filmen kom, våra åsikter om de nya versus...


Dec 7, 2019

Vi snackar remakes… och lite reboots… och uppföljare och spin-offs????? Det är inte lätt med terminologin ok??!! Tessan har aldrig fattat att SkattkammarPLANETEN utspelar sig i rymden och så blir det feminists reboots och såklart (woke) Disney bland annat.

 

Ladda ner avsnittet eller lyssna direkt i din mobil!


Nov 18, 2019

Här kommer vi igen, med ytterligare ett avsnitt under temat skräck och Halloween! En månad sent, visserligen, men nåväl.

Denna gång gräver vi oss ner i den uppsjö av troper som finns inom skräckgenren. Vilka gillar vi mest? Vilka börjar vi bli lite sådär halvless på? Finns det förlegade tropes därute som...


Nov 4, 2019

Kan nörderi gå för långt? Och vad innebär detta i så fall? Går det för långt när varje ledig yta i hemmet tas upp av Lego? När man har ett eget museum med sin specifika blandning? Eller är det först när det kommer till att utsätta andra människor för hårda åsikter eller falska kulter?

I det här...


Oct 21, 2019

Lagom till Halloween snurrar vi in oss i definitionen av urban legends och muntliga (och skriftliga) berättelser. Melina är övertygad om att kackerlackor inte finns i Sverige, var det en yeti som dödade studenterna i djatlovpasset och finns Nessie eller den bara en blåvalspenis? Dessutom: GETMANNEN RETURNS!!!