Preview Mode Links will not work in preview mode

I AM NO MAN podcast

Nov 28, 2022

Ja, lång titel, men vi berör ju faktiskt alla tre ämnen, så det vore taskigt att lämna något utanför i rubriken.

En destruktiv meteorit kommer lastad med både fiktiva, historiska och potentiella händelser. En salig blandning av TV-spel, dinosaurier och campingdrömmar(?). 

 

Ladda ner avsnittet eller lyssna...


Nov 16, 2022

Såhär i höstrusket snackar vi monster och vi fastnar i semantiken ett tag men vi tar oss faktiskt vidare. Vilka monster är läskiga på riktigt? Och gör sig monster kanske bäst i text? Är djur monster? Eller kanske den lilla sjöjungfrun? Ni får väl lyssna för att ta reda på det!

 

Ladda ner avsnittet...


Oct 5, 2022

...och en hel del politik (inspelningen var dagen efter valet, vi kunde inte hjälpa det!). Vi tar oss an ett ganska tungt och brett ämne och lyckas beta oss igenom krig, folklore (igen!), religion... och så lite superhjältar och jultraditioner. Plus en massa annat som säkert glömts bort i skrivande stund.

 

Ladda...


Sep 19, 2022

W.I.T.C.H., Elfquest, Kalle och Hobbe, Tintin, Zelda, Lore Olympus, Locke & Key - vi snackar serier! Nej inte Marvel, nej inte DC, nej inte manga… men allt annat.

 

Lotta läste snuskiga webcomics, Denice tycker visst seriestrippar är roliga, Selma fortsätter sitt love/hate relationship till Heartstopper och


Jun 22, 2022

Ahoy mateys! Hoist the colours, toast your rum, pillage and plunder, walk the plank and sail off into the horizon! Parley?

Dags att snacka om PIRATER! Är det otippat att detta nog är vårt längsta avsnitt hittills i I am no mans podcast-historia? Nope, inte med tanke på att både Tessan och Lotta är HARDCORE fans...