Preview Mode Links will not work in preview mode

I AM NO MAN podcast

Dec 17, 2018

Gör er beredda att rasa! För finns det någon svenskare tradition än att klaga på julen egentligen? Denice gör Tessan så upprörd att hon inte vet vad hon ska säga och Lotta får ett fullkomligt breakdown av bjällerklang som gör att gänget gråter av skratt.

 

LÄNKAR:

Metros artikel...


Dec 3, 2018

Efter att ha avverkat seriejätten Marvel i våras tar vi nu tag i deras största konkurrenter - DC comics. Tessan har en odödlig(?) kärlek för Wally West, Amanda erkänner att The Flash inte är så bra som den brukade och Lotta rantar om Suicide Squad. Och såklart kan vi inte hålla oss från att prata Batman.

 


Nov 21, 2018

Tjejerna har fått mardrömmar från researchen till avsnittet där vi berättar om oförklarliga saker vi har varit med om, de flesta läskiga och några rörande. Tessan har skrämt barn, Denice vägrar spela anden i glaset, Amanda har en spökkatt och Lotta är skeptikern som vanligt. “Pappa Martin” får en...


Nov 6, 2018

My Little Pony, Sailor Moon, Barbie - varför har saker för kvinnor haft lägre status i samhället? Vi har extrema problem med att uttala Simone de Beauvoir och minns vår barndom och snäva könsroller, trots att alla olika människor gillar berättelser om romans och relationer.

 

Ladda ner avsnittet eller lyssna...


Oct 22, 2018

Lotta blandar ihop Nordkorea och Kinas filmkultur under 60-talet (lätt hänt) och kommer Amanda bli en känd författare när det är olagligt för henne att skriva fanfics? Podden diskuterar hur allting hänger ihop och siar om framtiden om Article 13 (“meme-lagen”) går igenom i EU.

 

LÄNKAR

Poddavsnittet av...